Behandelingen bij Selesto

Bij Selesto bieden we een scala aan ontspannende en verfrissende behandelingen. Hieronder vindt u een overzicht van de behandelingen:

Pedicure

Een pedicure behandeling is er voor iedereen. Of u nou man of vrouw bent, jong of oud; iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Voeten zijn heel belangrijk, ze worden elke dag behoorlijk belast, maar worden bijna niet verzorgt. Voetproblemen ontstaan veelal doordat er onnodig lang mee rond gelopen wordt. Vaak wachten we totdat we voetklachten hebben zoals eelt, likdoorns en nagelproblemen. Preventief uw voeten laten verzorgen door een specialist is voor niemand een overbodige luxe! Geef uw voeten de verzorging die ze verdienen!
Bekijk onze behandelingen

Massages

Regelmatig en vooral op tijd u zelf te laten masseren voorkomt een hoop klachten. Het houdt uw spieren los en uw doorbloeding optimaal, waardoor u beter in uw vel zit. Gun uzelf een ontspannende en welverdiende massage.
Bekijk onze behandelingen

Harsen

Ik bied diverse harsbehandelingen aan voor verschillende lichaamsdelen. Door een zorgvuldige en comfortabele werkwijze wordt ongewenst haar effectief verwijderd.
Bekijk onze behandelingen