Massage behandelingen

Bij Selesto is het mogelijk diverse verkwikkende massages te kiezen om uw lichaam en geest te verzorgen. Geniet van de ultieme ontspanning met de Klassieke Ontspanningsmassage, waarbij vloeiende bewegingen worden gebruikt om spanning te verlichten en u in totale rust te brengen. Voor een luxueuze ervaring kunt u kiezen voor de Hotstone-massage, waarbij warme stenen worden gebruikt om een gevoel van diepe ontspanning te bevorderen.

Daarnaast kan ook Cupping ingezet worden als extra ontspanning van de spieren en stimulering van een goede doorbloeding in de spieren.

Klassieke Ontspanningsmassage

Dit is een ontspannende massage met als doel, door middel van diverse handgrepen, de doorbloeding van de spieren te verbeteren en ze zo soepel te maken en te houden. Een ideale massage bij stijve spieren, rug, nek of schouderklachten en ideaal voor iedereen die zich regelmatig gespannen voelt en/of veel lichamelijke inspanning moet leveren.
  • Rug (30 min)€25.00
  • Benen (achterzijde of voorzijde (25 min))€20.00
  • Rug, armen, benen (60 min)€50.00
  • Rug met extra nek & schouder ( 40 min) €35.00

Hotstone-massage

Bij een hotstone-massage wordt gebruik gemaakt van mooie ronde basalt stenen die de warmte lang vasthouden waardoor de warmte van de steen tijdens de massage goed in het lichaam kan trekken. Door het samenspel van warmte en beweging is het mogelijk diep in het lichaam en spierweefsel te komen wat de massage effectief maakt. De warmte van de stenen blijft nog lang na de massage in uw lichaam werken. Een heerlijke ontspannende ervaring
  • Rug (30 min)€30.00
  • Rug, armen, benen (60 min)€60.00

Cupping

Cupping wordt o.a. ingezet om spierknopen te ontspannen en daardoor pijn te verlichten. Bij cupping wordt doormiddel van cups zodanig gemasseerd dat ook de diepliggende vetophopingen, verklevingen en toxines wordt losgemaakt. Cupping zorgt voor activering van de bloed- en lymfestroom met als gevolg een betere doorbloeding en daardoor worden de afvalstoffen makkelijker door het lichaam afgevoerd.

Cupping doet geen pijn. Echter, heb je na een behandeling wel lichtrode plekken op de behandelde huid. Indien er veel spierknopen zaten kunnen de plekken zelfs donkerrood tot paars zijn. Dit trekt vanzelf weg. Deze plekken doen geen pijn en zijn niet hetzelfde als een blauwe plek.

Cupping zet ik extra in tijdens een massagebehandeling maar wel altijd in samenspraak met u.